trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,67
Zeer goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Design stoelen

We kunnen geen producten vinden met de huidige selectie

Onze assortiment design kappersstoelen bestaat uit diverse modellen stoelen met prachtige luxe designs voor een zeer scherpe prijs! De stoelen met PU lederen bekleding en verchroomde details geven iedere (thuis)salon de gewenste professionele uitstraling. En de robuuste barber chairs zorgen voor een unieke retro look in uw barber shop of heren kapsalon.

design kapperstoelComfort en luxe
Dat luxe en comfort wel degelijk samen gaan, bewijzen onze kappersstoelen. De luxueuze designs met PU-lederen bekleding en verchroomde details zorgen voor een chique uitstraling in uw salon. Alle salonstoelen zijn voorzien van een zachte zitting, stevige armleuningen en een voetsteun. Zo heeft uw klant altijd een comfortabele zithouding. Maar minstens zo belangrijk is uw eigen houding. Daarom zijn de stoelen verstelbaar in hoogte middels een hydraulische voetpomp. En omdat sommige stoelen een verstelbare rugleuning hebben, zijn ze ook te gebruiken voor behandelingen waarbij klanten achterover dienen te liggen zoals scheerbeurten, waxing en wimper- en wenkbrauwstyling.

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam
De PU lederen bekleding van onze kappersstoelen en barbierstoelen is slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met een vochtige doek is het materiaal eenvoudig te reinigen. En omdat PU-leer waterafstotend is, zult u geen last hebben van vervelende vlekken en kringen in de bekleding. De verchroomde delen kunt u reinigen met een daarvoor geschikte reiniger en een zachte doek. Van deze onderhoudsvriendelijke kappersstoelen zult u jaren lang plezier hebben!

Geschikt voor verschillende soorten behandelingen
Onze design kappersstoelen en barber chairs zijn geschikt voor diverse soorten behandelingen. Niet alleen voor kapsalons en thuiskappers zijn de stoelen ideaal, maar ook voor barbiers, schoonheidssalons, brow bars en visagisten zijn de stoelen inzetbaar. Omdat er keuze is uit verschillende designs en diverse verstel mogelijkheden, is er voor elk type salon wel een passende stoel verkrijgbaar.